soveti

НАШЕ ОСИГУРУВАЊЕ

ВЕ СОВЕТУВА :
  • СОВЕТИ ЗА ВОЗЕЊЕ ВО МАГЛА

    Маглата e една од најопасните временски услови, како за новите, така и за искусните возачи. Има потенцијал значително да ја намали видливоста и да го направи коловозот лизгав.

  • СОВЕТИ ЗА ВОЗЕЊЕ ВО МАГЛА

    Маглата e една од најопасните временски услови, како за новите, така и за искусните возачи. Има потенцијал значително да ја намали видливоста и да го направи коловозот лизгав.