Вистинска одлука
за   иднина

Денес во развиениот свет, нема граѓанин кој не мисли на себе, својата иднина и иднината на своето семејство, а да нема осигурување на живот.

Ако сакате да се осигурате од ризикот кој Ви го носи Животот, истовремено да штедите и да остварите добивка?

Ако сакате на своите најблиски да им обезбедите сигурност, а за себе безгрижна и посигурна трета доба?

Ви нудиме ПРОГРАМИ ЗА ОСИГУРУВАЊЕ ЖИВОТ

 • Осигурување на живот во случај на смрт и доживување со дополнително осигурување во случај на смрт поради несреќен случај.
 • Осигурување на живот во случај на смрт и доживување.
 • Осигурување на живот во случај на смрт и доживување со еднократна уплата на премија.
 • Дополнително осигурување на лица од последици на несреќен случај (дополнителна незгода), покрај осигурувањето на живот.
 • Детско штедно осигурување.

Автомобилска одговорност

Менаџерско осигурување

Патничко осигурување

Каско осигурување

Осигурување од одговорност

Земјоделско осигурување

Осигурување на имот

Транспортно осигурување

Животно осигурување

ПРОНАЈДЕТЕ ЈА ВАШАТА ВИСТИНСКА ПОНУДА

image

Донесете мудра одлука….купете полиса !!!

НАШЕ ОСИГУРУВАЊЕ

ВЕ СОВЕТУВА :
 • СОВЕТИ ЗА ВОЗЕЊЕ ВО МАГЛА

  Маглата e една од најопасните временски услови, како за новите, така и за искусните возачи. Има потенцијал значително да ја намали видливоста и да го направи коловозот лизгав.

 • СОВЕТИ ЗА ВОЗЕЊЕ ВО МАГЛА

  Маглата e една од најопасните временски услови, како за новите, така и за искусните возачи. Има потенцијал значително да ја намали видливоста и да го направи коловозот лизгав.

Состанок на клик

Нашите консултанти се достапни за вас преку директна видео комуникација.

Не ги одложувајте важните одлуки. Поврзи се веднаш!

Секој работен ден, 0д 8 до 16 часот

5541-t

НЕ СТЕ СИГУРНИ ЗА ВАШАТА ПОНУДА 

Контактирајте не
Кочани

033 270 211

Контактирајте не
Скопје

02 2469 716

Побарајте онлајн понуда 

  НАШИТЕ ПАРТНЕРИ